© Marlies Kirstädter 2023

Talen

Ausschreibungsunterlagen

Datenschutzerklärung

de

en

fr

it

es

nl

pt


Marlies Kirstädter
 

Professionele vertalingen en tolkdiensten
Techniek - Recht - Octrooien

woorden

neerlands
kirstädter kirstädter

palavras

português
kirstädter kirstädter

palabras

español
kirstädter kirstädter

parole

italiano
kirstädter kirstädter

mots

français
kirstädter kirstädter

words

english
kirstädter kirstädter

Worte

deutsch
kirstädter kirstädter
MARLIES KIRSTÄDTER


Internationale aanbestedingen

De aanbesteding vormt een onderdeel van de procedure met het oog op de gunning van opdrachten door de overheid als opdrachtgever of door opdrachtgevers uit de privaatsector. Wij hebben op dit vlak jarenlange ervaring opgedaan en begeleiden u door heel het aanbestedingsproces: van de vertaling van de bekendmaking van openbare aanbestedingen en van de aanbestedingsdocumenten van de vreemde taal naar het Duits tot de vertaling van uw inschrijving naar de vreemde taal voor de deelname aan de aanbesteding krijgt u alle vertalingen uit één hand. Voor vertalingen naar de vreemde taal werken wij met native speakers samen, waarmee wij over de gebruikte terminologie zo nauwkeurig mogelijk overleg plegen.

Voor formeel juridische documenten, zoals handelsregisteruittreksels of bankgaranties, stellen wij op verzoek ook beëdigde vertalingen op.

Ook na verlening van de toeslag blijven wij nog steeds tot uw dienst en vertalen wij uw gebruiksaanwijzingen, onderhoudscontracten of staan wij u bij bedrijfs- en onderhoudsscholingen als tolk ter beschikking.

Op basis van onze jarenlange ervaring op dit vlak weten wij, welke formele voorwaarden er bij de deelname in acht te nemen zijn om de afgifte van een geldige inschrijving te garanderen.

 

Contact

Marlies Kirstädter
Professionele vertalingen
en tolkdiensten
Südwestpark 67
D-90449 Nürnberg

Tel.: + 49 (0) 911 14 88 958-0
E-Mail:
info[at]kirstaedter.com